eventservices.gr
LIVE EVENT PRODUCTION
AUDIOVISUAL RENTALS
EVENT TECHNICAL SUPPORT SERVICES
boothconstruction.gr
CONSTRUCTION SERVICES GREECE
ALL TECHNICAL SUPPORT SERVICES

PROELECTRO, PROCRAFT & PROINTERACTIVE

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης καθώς διαθέτει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων, συνεδρίων, εκθέσεων, διασκέψεων καθώς και στην παροχή προηγμένων οπτικοακουστικών, τεχνικών υπηρεσιών και καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων.

Η Proelectro δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη και είναι μοναδική στο είδος της καθώς προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή οπτικοακουστική υποστήριξη, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσηςαπό τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την απομάκρυνση του εξοπλισμού μετά το τελευταίο χειροκρότημα. 

Με μια και μόνο επαφή εξασφαλίζετε την πλήρη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.

Όλα τα τμήματα της εταιρείας μας συστεγάζονται και περιλαμβάνουν ειδική ομάδα μάνατζμεντ, εξειδικευμένο στούντιο σχεδιασμού, καθώς και δημιουργικό τμήμα, εγκαταστάσεις αποθήκης και παραγωγής, χώρους υπηρεσιών και αποθήκευσης και ένα πλήρες showroom. Καλύπτουμε όλες τις οπτικοακουστικές εφαρμογές καθώς η αποθήκη μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ παρέχεται ευρεία γκάμα λύσεων ενοικίασης διαδραστικού εξοπλισμού.

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Στα Event Awards 2022, αποσπάσαμε 3 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες: AV Technology/Design, Event Management Solution and Design/Branding, για τον σχεδιασμό και την διεκπεραίωση της εκδήλωσης “Vulcon 2” της εταιρίας Vulcan Forged. Ήταν ένα πολύ δημιουργικό και απαιτητικό project που μας προκάλεσε να καινοτομήσουμε.
Εφαρμόσαμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες για την οπτικοακουστική κάλυψη, όπως 180o 3D mapping animation, live streaming, interactive floor, light show, projection on ceiling, holofans και led wall installations, ώστε να εντυπωσιάσουμε ένα κοινό που αγαπά την τεχνολογία, και καταφέραμε να διατηρήσουμε ένα ανάλαφρο αλλά ταυτόχρονα σοβαρό κλίμα, για να είναι ανάλογο του gaming και της crypto θεματολογίας.
Μια αξέχαστη εμπειρία για τον πελάτη.
Αυτή είναι η προτεραιότητα μας.ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΩΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η Proelectro σας προσφέρει μια ενιαία ομάδα που θα δώσει ζωή στην εκδήλωσή σας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει απλούστερες διαδικασίες, ενώ παράλληλα σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχετε αποτελεσματικότερα την πρόοδο των εργασιών, να κάνετε τροποποιήσεις και να παρακολουθείτε τη συνολική πορεία του έργου.

Προσφέρουμε ένα one-stop-shopγια όλες τις ανάγκες διοργάνωσης εκδηλώσεων, από τον καλαίσθητο σχεδιασμό μέχρι την επιλογή και την άρτια εγκατάσταση του κατάλληλου οπτικοακουστικού εξοπλισμού, τη δημιουργία εντυπωσιακού ντεκόρ που αντικατοπρίζει το όραμά σας, και όλα αυτά με πρωτοποριακά, ατμοσφαιρικά εφέ φωτισμού καθώς και νέες, καινοτόμες τεχνολογίες.

ΦΩΤΑ... ΚΑΜΕΡΑ... ΠΑΜΕ... ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ!!!

Με όπλο την εξαιρετική γνώση της αγοράς, η Proelectro είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα που σας ταιριάζουν απόλυτα: από την αρχική σύλληψη και τον σχεδιασμό του χώρου μέχρι τη δημιουργία κατασκευών, την παροχή φωτισμού, ήχου, οπτικοακουστικού εξοπλισμού, ρεύματος, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του κατάλληλου σκηνικού για την εκδήλωσή σας. Όμως εμείς προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα...

Μην ξεχνάτε... το κερασάκι στην τούρτα!

Η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι μια μορφή τέχνης και νιώθουμε υπερήφανοι γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε πρωτοποριακές ιδέες για τον δημιουργικό σχεδιασμό, τον φωτισμό, την τεχνολογία ήχου και εικόνας/βίντεο, με ιδιαίτερη προσήλωση στη λεπτομέρεια. Αυτή, όμως, είναι μόνο η αρχή:
Δημιουργούμε συναρπαστικές και αληθινές εμπειρίες χάρη στηναποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και των ειδικών εφέ. Εμπειρίες που θα απογειώσουν την εκδήλωσή σας ξεπερνώντας το φράγμα των δύο διαστάσεων και θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες σε έναν νέο κόσμο.

Σκοπός μας είναι να μειώσουμε το άγχος σας και να δημιουργήσουμε την πλέον αποτελεσματική διοργάνωση, αξιοποιώντας πλήρως τον προϋπολογισμό σας, καθώς και να σας παρέχουμε άρτια υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με υπηρεσίες άριστης ποιότητας.

Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας χάρη στην εμπειρία μας,την εξαιρετική διαχείριση έργου και την άψογη επιτόπου υλοποίηση. Η πείρα, η προσήλωσή και η προσοχή που δίνουμε στη λεπτομέρεια μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες. 

Η PROELECTRO σε αριθμους

0

Πελατες

0

Events

0

Βραβεια

0

Ομαδες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ & ΑΠΟΘΗΚΗ
Θεοδωρά 10A, Μεταμόρφωση Αττικής, 144 52
T: +30 213 0020 750    F: +30 213 0020 767
E: [email protected]
αρ. ΓΕΜΗ: 87505402000

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καλιθέας 6-8, Θεσσαλονίκη, 565 29

Social Media

Stay up-to-date with our latest company news, and life blogsentries via your favourite social network services.