ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Γνωρίζουμε ότι στον κόσμο των εκδηλώσεων η τελειότητα είναι απαραίτητη.

Ιδέες που απαιτούν αφοσίωση, δράση και αποκτούν ζωή. 

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μοναδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τις δημιουργικές ιδέες και την πρωτοποριακή καινοτομία με τη στρατηγική σκέψη. Λεπτομερής σχεδιασμός και διαχείριση έργου σε συνδυασμό με κορυφαία τεχνολογία και γνώση.

Δημιουργούμε αξέχαστες, άρτιες εκδηλώσεις που ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να εμπλακούν, να δράσουν, να μοιραστούν και πάνω από όλα να ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ την εμπειρία.

Οι εξειδικευμένοι υπεύθυνοι των projects λειτουργούν ως δικοί σας προσωπικοί σύμβουλοι/γκουρού

Η σημαντική εμπειρία μας στο χώρο μάς επιτρέπει να διατηρούμε την ισορροπία μεταξύ εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και σχεδιασμού και διοργάνωσης εμπνευσμένων εκδηλώσεων.

Κατανοούμε τις προκλήσεις του σχεδιασμού εκδηλώσεων και στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εκδήλωσή σας πραγματικότητα.

Οι σημαντικές γνώσεις μας για την αγορά μάς βοηθούν να σας προσφέρουμε λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις σας, παρέχοντας κατασκευές, φωτισμό, οπτικοακουστικό εξοπλισμό και τροφοδοσία ρεύματος, και αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και την κατασκευή των σκηνικών για την εκδήλωσή σας.

 

Η Proelectro δίνει ζωή στο brand και τις ιδέες σας με βάση τα πιο υψηλά πρότυπα, ώστε να δημιουργήσει ξεχωριστές, συναρπαστικές εμπειρίες.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση και επιβλέπουμε την υλοποίηση του projectσας από την αρχική ιδέα έως το τελικό στήσιμο ή οτιδήποτε χρειαστεί ενδιάμεσα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας δίνετε εσείς.

Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας ώστε να κατανοήσουμε την ταυτότητα του brand και τις αξίες τους, αλλά και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους, μας επιτρέπει να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που ικανοποιούν μια στρατηγική ανάγκη και δίνουν στα brandτων εταιρειών μια εικόνα που αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές.

Δημιουργούμε εντυπωσιακές παραγωγές αξιοποιώντας πάντοτε τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικό, πρωτοποριακό σχεδιασμό και τεχνική αρτιότητα.

Εστιάζουμε στο σχεδιασμό και τις ιδέες, κατανοούμε και αξιοποιούμε τοbrand, αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια και τα προβλήματα, δημιουργώντας παράλληλα την ιδανική εμπειρία που σας επιτρέπει να εκφράσετε το όραμα, τους στόχους και τους σκοπούς του brand σας.

Συζητούμε και λειτουργούμε μαζί σας ως ομάδα, προκειμένου να δημιουργήσουμε το σχέδιο και το στιλ που σας ταιριάζει, το οποίο εμπλουτίζουμε με καινοτόμες ιδέες.

Στόχος μας είναι η αμοιβαία συνεργασία, ώστε η εκδήλωσή σας να είναι φρέσκια, ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. 

 

Η εταιρεία μας φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. Γι’ αυτό άλλωστε μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται οι συνεργάτες μας ώστε να διαχειριστούμε τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις τους, χάρη στη  μακροχρόνια πείρα, την εξαιρετική διαχείριση έργου και την άψογη εκτέλεση που προσφέρουμε. 

Στρατηγική, δημιουργικότητα, ανάπτυξη περιεχομένου και υπηρεσίες στο χώρο της εκδήλωσης: προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιώνγια ολοκληρωμένες λύσεις.

·      Απονομή βραβείων

·      Προώθηση προϊόντων

·      Εκδηλώσεις πελατών

·      Γκαλά -Εταιρικά δείπνα

·      Εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους

·      Ετήσιες συσκέψεις

·      Ειδικά project

·      Εκπαίδευση προσωπικού πωλήσεων

·      Θεματικές εποχιακές εκδηλώσεις

·      Εκθέσεις και Συνέδρια

·      Καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

·      Τακτικές εταιρικές συναντήσεις 

·      Εκστρατείες βιωματικού μάρκετινγκ 

·      Εκστρατείες εποχιακών προσφορών

·      Βιομηχανία και Μόδα

·      VIP Πάρτι και εορτασμοί

·      Συναρπαστικές εμπειρίες Brand

·      Προωθητικές ή απλές περιοδείες 

·      Πρεμιέρες και Εγκαίνια