ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ &… ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Με όλα τα τμήματα της εταιρείας μας και το σύνολο του εξοπλισμού μας κάτω απότην ίδια στέγη, η ομάδα της Proelectro μπορεί να συντονίζει κάθε βήμα της προετοιμασίαςτων εκθεσιακών περιπτέρων και των οθονών του πελάτη, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωσή της. 

Διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης, στούντιο σχεδίασης,  δημιουργικό τμήμα, εγκαταστάσεις παραγωγής, χώρους υπηρεσιών και αποθήκευσης και ένα πλήρες showroom.

Εστιάζουμε στη δημιουργία αξέχαστων ολοκληρωμένων εμπειριών μέσα από τα εξαιρετικά εκθεσιακά stand που προσφέρουμε.

Τα εκθεσιακά μας stand είναι εργαλεία καινοτομίας που δίνουν ζωή στο brand των εταιρειών, ενώ αποφέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες και το κοινό τους. Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τη χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας για να προωθήσετε καλύτερα οποιοδήποτε προϊόν και την εικόνα της εταιρείας σας!

Παρέχουμε από αυτοσχέδιες, ελαφριές οθόνες μέχρι πλήρως δομημένες εγκαταστάσεις. Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη λύση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Δώστε μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το ιδανικό designπου θα μεταφέρει το μήνυμα του δικού σας brand και θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.