Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ο όμιλος εταιρειών Proelectro φημίζεται για τη διοργάνωση εξαιρετικών ζωντανών εκδηλώσεων

και τη δημιουργία εμπειριών που μένουν αξέχαστες στους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναιεταιρείες παγκοσμίου φήμης. Αυτή είναι η απόδειξη ότι το αρχικό μας όραμα συνεχίζει να μας καθοδηγεί και παραμένει στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας, ώστε να μπορούμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε κάθε project.

Η PROELECTRO LTD ιδρύθηκε από τον Πάρη Κομνηνό, έναν Ελληνοαμερικανό που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική Βιρτζίνια των Η.Π.Α. ʼνθρωπος με όραμα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και αφού εργάστηκε σε διακεκριμένες θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό, το 1997 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ίδρυσε την εταιρεία Future Lightning, με αντικείμενο τις εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρολογικών κατασκευών και, πιο συγκεκριμένα, στον τομέα των ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων. Ως ελεύθερος επαγγελματίας υπήρξε ανάδοχος έργων στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Στη συνέχεια γνώρισε το έτερον του ήμισυ, την Αρλίν Ζαφειράκη, με πάνω από 20 χρόνια προϋπηρεσίας στον τομέα διοργάνωσης εκδηλώσεων, τότε Διευθύντρια Συνεδρίων για μία από τις πλέον εξέχουσες εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων στην Ελλάδα, η οποία προηγουμένως εργαζόταν στη Νέα Υόρκη για την εταιρεία Travel One & American Express Corporate Travel Services (για λογαριασμό της επενδυτικής τράπεζας SBC Warburg Dillon Read και της ασφαλιστικής εταιρείας New York Life Insurance Company)...

... Μαζί, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία τους, τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό τους για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, με προσήλωση και έμφαση στην επίτευξη υψηλών στόχων, χωρίς ΟΡΙΑ. Συνδυάζοντας τηνποιότητα υπηρεσιών που χαρακτηρίζει την αμερικανική νοοτροπία με το ελληνικό τσαγανό, δημιούργησαν μια εταιρεία που εστιάζει στην εξυπηρέτηση του πελάτη και εξειδικεύεται στον τομέα των συνεδρίων, των εκθέσεων και των εκδηλώσεων.

Με τον καιρό, η Proelectro ωρίμασε, επεκτάθηκε και απέκτησε μακρά και εξέχουσα ιστορία στη διοργάνωση αξέχαστων εκδηλώσεων και εκθέσεων για ορισμένες από τις πιο γνωστές εταιρείες και brandsστον κόσμο.

Εστιάζοντας στην παράδοση και ακολουθώντας τη λογική της «προσαρμογής στους ρυθμούς της εποχής», αξιοποιήσαμε τις εμπειρίες του παρελθόντος και μείναμε σταθερά προσηλωμένοι στην παροχή δημιουργικών λύσεων, καινοτόμου σκέψης και σχεδιαστικών ιδεών που «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια του κοινού.

Είμαστε περήφανοι για τα projectπου αναλαμβάνουμε, τις επιτυχημένες εκδηλώσεις μας και το γεγονός ότι ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας. ʼλλωστε, φημιζόμαστε για τις υπηρεσίες άριστης ποιότητας που προσφέρουμε.

Με τα χρόνια, απομακρυνθήκαμε από το αρχικό μας σύνθημα «προσαρμογή στους ρυθμούς της εποχής»και πλέον δηλώνουμε υπερήφανα ότι με αργό αλλά σταθερό ρυθμό «είμαστε μπροστά από την εποχή μας».