ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ | ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ &ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τεχνολογία τρισδιάστατης ολογραφικής προβολής: μια πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή μέθοδος διαφήμισης.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες τεχνολογικές καινοτομίες ολογράμματος. Φωτογραφική προβολή HD, 3D και τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες σε φυσικό μέγεθος, όλα συνδυάζονται αρμονικά για να δώσουν ζωή στο δικό σας brand.

Η οφθαλμαπάτη μπορεί να περιλαμβάνει έναν παρουσιαστή ή ένα προϊόν που θα κινούνται και θα αλληλεπιδρούν με το κοινό. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προβολών σε πραγματικό χρόνο για παρουσιάσεις, ζωντανές εμφανίσεις και τηλεδιασκέψεις.

Holomist: είναι μια διάφανη οθόνη με ένα λεπτό στρώμα ομίχλης όπου προβάλλονται οι εικόνες με μοναδικό τρόπο, κυριολεκτικά αιωρούμενες στον αέρα, ενώ μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια τεράστια διαδραστική οθόνη αφής.

Ολογραφικές οθόνες - Holocube

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι το μέλλον της εμπειρίας του brand είναι ένας συνδυασμός δημιουργικότητας και τεχνολογίας.

Το μυστικό είναι μια συνταγή που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Είτε πρόκειται για ανάπτυξη εξελιγμένων διεπαφών και συναρπαστικού περιεχομένου, είτε για τη δημιουργία ενός εικονικού περιβάλλοντος με στόχο ένα νέο επίπεδο διαδραστικότητας, δημιουργούμε εμπειρίες ειδικά σχεδιασμένες ώστε να απογειώσουν το brand σας πέρα από τις δύο διαστάσεις και να οδηγήσουν τους επισκέπτες σας σε νέους κόσμους.

Η ζωή μας γίνεται πλέον ολοένα και πιο ψηφιακή, αυξάνοντας την ανάγκη μας να συνδέσουμε τον ψηφιακό με τον πραγματικό κόσμο.

Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε!

Η άψογη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των δύο κόσμων μπορεί ταυτόχρονα να έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα! Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο θα σας επιτρέψει να αλληλεπιδράτε με την επαυξημένη πραγματικότητα στο φυσικό σας περιβάλλον.