ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ

MEROFORM System

OCTANORM System

M1000 System

Τα modular (σπονδυλωτά) εκθεσιακά stand που προσφέρουμε  αναδιαμορφώνονται ώστε να καλύπτουν διαφορετικά μεγέθη, ενώ διαθέτουν εναλλασσόμενα γραφικά ώστε κάθε stand να προσαρμόζεται κατάλληλα και να προβάλλει το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

Τα modular εκθεσιακά stand έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά stand που κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Επειδή προορίζονται για ανακατασκευή, παρέχουν περισσότερη ευελιξία και ευκολία ως προς τη μεταφορά και επιπλέον είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιλέξτε ένα modular εκθεσιακό σύστημα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Εναλλακτικά, εφόσον είναι απαραίτητο, μπορείτε να ενοικιάσετε πρόσθετα εξαρτήματα όπως έπιπλα, τεχνολογικό εξοπλισμό που εκτείνεται από μια απλή οθόνη LCD μέχρι και περισσότερο σύνθετες επιλογές videowallκαι οθονών multi touch.

Πολλά από τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατά μεταξύ τους και να δίνουν στον πελάτη τη δυνατότητα εξατομίκευσης της οθόνης. Διαθέτουμε από αρθρωτά εκθεσιακά stand μέχρι απλές οθόνες γραφικών και pop-ups.

Η Proelectro διαθέτει τα πιο κορυφαία modular εκθεσιακά stands, μια λύση που επιλέγουν πολλά από τα κορυφαία brand παγκοσμίως.