ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ GRAPHIC DESIGN & 3D STUDIO ART

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ GRAPHIC DESIGN & 3D STUDIO ART

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Όποια κι αν είναι η εκδήλωσή σας, διαθέτουμε μια ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών και καλλιτεχνών που μπορούν να αξιοποιήσουν τις ιδέες και τα πλεονεκτήματα του brand σας για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο που θα ξεχωρίζει με τις ελκυστικές του ιδέες, προκαλώντας απίστευτες αντιδράσεις.

Εξασφαλίζουμε ότι η ιδέα σας θα υλοποιηθεί σε ένα επαγγελματικό, καλά σχεδιασμένο περιβάλλον, ώστε να χτίσετε τη σχέση σας με τους υπάρχοντες και τους εν δυνάμει πελάτες σας.

Προσφέρουμε απεικονίσεις 3Dώστε να μπορέσετε να δείτε πώς ακριβώς θα φαίνεται το project σας.

Δείτε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι τη φυσική υλοποίηση του project! Δείτε το project σας να ζωντανεύει βήμα-βήμα στο showroom της εταιρείας μας!

Graphics Capabilities – Display stand Solutions

 

Δυνατότητες γραφικών – Λύσεις Display stand

Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών γραφικών ώστε να συμπληρώνουμε τα stand των εμπορικών εκθέσεων και να προβάλουμε τα μηνύματα marketing με τρόπο ελκυστικό και αποτελεσματικό.

Προσφέρουμε γραφικά βινυλίου (vinyl-cut), άψογες ψηφιακές εκτυπώσεις, τρισδιάστατα γραφικά, μεταξοτυπίες, και άλλα.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε σε κάθε τύπο επιφάνειας ώστε να χρησιμοποιηθεί στο standσας.

Η εξαιρετική δημιουργική μας ομάδα είναι πάντα σε ετοιμότητα για το επόμενο project που θα μας προτείνετε, έτοιμη να αξιοποιήσει τα ταλέντα της για τη δημιουργία τέλειων, ολοκληρωμένων οπτικών εμπειριών.